sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Housukokoelma

Nämä housut on tehty todella hyvin joustavasta vakosametista. Kangas löytyi Eurokankaan palaarista ja kaava on itse piirretty vanhoista hyvin istuvista housuista. Tasku sivussa oli pitäjän toiveesta ja passaa hyvin. Pitäjänsä päällä yllättävän hyvän näköiset housut! Leveys 98cm ja pituus 104 cm. Lahkeisen suussa ja vyötäröllä kuminauhakuja.

Nämä sortsit eivät välttämättä näytä hyviltä tässä, mutta ovat niiiiiin pehmoiset, mukavat päällä ja hyvin pidetyt. Viime kesän alussa tehty. Harmaa kangas on joustofroteeta ja taskuista pilkistää ihanaa aurinkoleijona kangasta (onkohan oikea nimi? Luomupuuvillaa kuitenkin enkä millään muista mistä tilasin). Taskut on itse leikottu ja sommiteltu. Mukavat arki-sortsit.

Tässä on ensimmäiset joustovroteehousut, joissa jo pieni aplikointi. Leveys 98cm ja pituus reilu 104cm -pitäjälleen juuri sopivat. Lahkeiden suussa on tarkoituksella ei liian kireälle ommeltu resori ja samaa resoria on kuminauhakujan sisäpuolella. Ruskea joustofrotee on tilattu Hannan kankaasta (laadukas kangas!) Applikointi on samasta resorista kuin käänteet.


Samaisesta ruskeasta joustofroteesta myös nämä housut ihan samaisella kaavalla kuin edelliset. Kioskikissaa taskuissa, vyötärön kuminauhakujan sisäpuolella ja lahkeen suissa (nyt lahkeen suissa myös kuminauha - eipähän mene kantapään alle). Pitäjän toiveesta housuissa taskut.


Tämä kangas on joustofroteeta Metsolasta. Housut 110cm pituudelta ja vielä hieman reilut sellaiset.


Näissä housuissa ensimmäisenä kokeilu JOKOJOKOJOKO-logosta. Hieman liian isona tuli tilattua ;) -jatkamme siis yrittämisen ja erehtymisen tietä ilman kiirettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti