perjantai 25. lokakuuta 2013

Mitä piiiiitkän hiljaisuuden aikana on tapahtunut....

Pitkän hiljaisuuden osittainen syy on tässä
Meidän suloinen Niila-vauva

Raskausajan loppuun kuului tuo hartian ja käsien tunnottomuus ja käsittämätön unen tarve, josta pitkä hiljaisuus täällä johtui. Se on lähes takana nyt – sormet vielä hivenen tunnottomat, mutta koneella pystyy jo ompelemaan J

Tuona aikana siis tein muutamia vauvalahjoja ja myssyjä & sukkia


Käsinkudottua:

Nämä lapaset lähtivät aikaisemmin tuntemattomalle ystävälle, joka auttoi yöntunteina minua selvittämään suuuuuuurelta tuntuvaa ongelmaa -kuinka Leanderin kehdosta saadaan nauhat irti ja kangas pesuun. Kiitoksena siitä lähti lapaset Lauralle :) -Kiitos vielä kerran Laura!


Tämä taas on ensimmäinen pipo, johon olen onnistunut tekemään sopivan vuoren. Vuosi on tarpeellinen, koska kuulemma pipo muuten pojan päätä kutittaa :)
Toivottavasti tämä nyt menee käyttöön!


Sitten innostuin tekemään useampia vauva-lahjoja ja tämä ensimmäinen menee äidille, joka on viime aikoina tykästynyt violettiin ja saa pian - Ehkä jo ensi viikolla - pienen tytön. Lisäksi hän toivoi pitkävartisia sukkia!



Nämä lapaset taas lähtevät kummitytölle syntymäpäiväjahjaksi - jokavuotisen joulukalenterirahan lisäksi :). Onnea Elise! Lahja on tulossa.



Jatkoa seuraavassa postauksessa....

2 kommenttia:

  1. Mikä ohje on tuossa korvaläpällisessä pipossa?

    VastaaPoista
  2. Se oli joku ilmaisohje netistä - olihohan drops-lankojen sivustolta ja sitten vähän muotoiltu. Sieltä sain silmukkaluvun 4 vuotialle ympärusmittaan ja korvaläpät sitten ihan kokeillen.

    VastaaPoista